Zelf organiseren? DIY-events!
Organiseer zelf een succesvol evenement met onze DIY-pakketten.

Zelf een evenement organiseren?

Het organiseren van evenement is nooit goedkoop, en kost veel tijd. Is vaak de gedachte. En het kan inderdaad zeker groots en duur. Maar het is ook mogelijk om met een beperkt budget toch een hele gave bedrijfsopening of markering van een bijzonder punt te vieren. Zonder dure inzet van materialen en personeel wat alles bedient, maar simpel en doeltreffend: Doe het gewoon zelf.

Met de DIY (Do It Yourself) evenement pakketten van Westerbrink Media & Entertainment kan iedereen een knallende opening verzorgen die voorpaginanieuws waardig is. Bij WME hebben we jaren lang opening gedaan bij de meest uiteenlopende bedrijven, en een aantal van die materialen stellen we nu in een DIY-variant beschikbaar. Een spectaculaire opening voor een klein budget.

Met de juiste mensen ‘in the picture’ is het evenement voor iedereen geslaagd!

DIY pakketten

Bij Westerbrink Media & Entertainment zijn verschillende pakketten beschikbaar, afgestemd op grote én kleine evenementen en openingen. Je kiest simpelweg de openingshandeling die je leuk lijkt voor het evenement dat je organiseert, en boekt de bijbehorende materialen direct via onze website. zo organiseer je zelf in een paar simpele stappen een geweldige openingshandeling!

We plannen een persoonlijk ophaal en terugbreng moment en je ontvangt een duidelijke handleiding bij de materialen zodat er niks mis kan gaan. Zo heb je een professionele opening of presentatie, voor een budget prijs.

Pakket 1: Lintje doorknippen

Een simpel maar doeltreffende openingshandeling. Tussen 2 glimmende palen hangt een lint (kleur naar keuze). Met een grote schaar (of scharen) wordt het lint doorgeknipt. Confetti schiet over het publiek en de opening is een feit. Bij deze opening wordt een rode loper meegeleverd, en is de breedte van het lint aan te passen waardoor de opening ook geschikt is om met meerdere personen uit te voeren.
Vanaf € 95,00 excl BTW – inclusief confettishots in kleur naar keuze

Pakket 2: Druk op de Rode knop

De glimmende rode knop trekt ieders aandacht. Wie mag hem indrukken? Na het aftellen wordt er door 1 of meer aanwezigen op de rode knop gedrukt. Lange slierten confetti schieten over het publiek. De feestelijke opening is een feit! Bij deze openingshandeling wordt een rode loper meegeleverd, inclusief 6 zilverenpaaltjes + fluwelen koorden om de aankleding compleet te maken.
Vanaf € 95,00 excl BTW – inclusief confettishots in kleur naar keuze

Pakket 3: Knallende Opening

Bij deze opening zet je 4 tot 6 mensen aan het werk met een fietspomp. Gezamenlijk pompen ze een ballon op. Zodra die knapt schieten er slierten confetti over het publiek heen en is de opening een feit.
Dit is de meest gekozen optie. Interactief én spectaculair!
Vanaf € 145,00 excl BTW – inclusief confettishots in kleur naar keuze

Pakket 4: Mega Power Switch

Wie durft deze grote schakelaar om te zetten? Na het gezamenlijk aftellen wordt de grote schakelaar omgehaald waarop er een grote lading aan confetti slierten over het publiek wordt geschoten. De opening is een feit! Hierna kan iedereen over de meegeleverde rode loper het pand betreden.
Vanaf € 95,00 excl BTW – inclusief confettishots in kleur naar keuze

Direct boeken!
Heb je het perfecte pakket gekozen? Boek dan hieronder in enkele eenvoudige stappen je DIY-Event pakket. We nemen vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen en door te nemen. Vervolgens plannen we ook het ophaal moment met je in. Zo ben je goed voorbereid voor het perfecte evenement.

Direct een DIY pakket reserveren

14 + 3 =