Laat uw logo, initialen of beeldmerk in schuim het luchtruim kiezen met onze Foam Visuals!

Foam Visuals zijn unieke vliegende figuren gemaakt van schuim, en stijgen enkele honderden meters hoog op in de lucht. Een ware eye catcher voor uw evenement! Al uw bezoekers zullen met verbazing staan te kijken hoe uw beeldmerk of logo het luchtruim kiest. De Foam Visuals zijn zeer uniek en hebben een ongekend hoge aantrekkingskracht. Hier blijft uw publiek wel even voor staan! De Foam Visuals zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn het milieuvriendelijke alternatief voor ballonnen, omdat ze alleen bestaan uit schuim, zuurstof en helium.

Deze vorm van luchtreclame is absoluut uniek, trekt altijd de aandacht van uw publiek en zowel binnen als buiten te gebruiken. Onze Foam Visuals Machine produceert een ‘wolk’ van schuim, welke gevuld is met helium. De wolk wordt door een mal van uw logo gedrukt en vervolgens afgesneden. Zodoende komt uw logo los van het overige schuim en zal door de helium het luchtruim kiezen.

Foam Visuals zijn uniek in Nederland en Europa en worden ingezet om de aandacht van een groot publiek te trekken. De grootte en dikte van het logo is naar wens aan te passen. Foam Visuals zijn geweldige aandachttrekkers op beurzen, festivals, open dagen en bedrijfsopeningen. De capaciteit bedraagt ongeveer 100 tot 250 schuimfiguren per uur, afhankelijk van het logo en de grootte.

Breng uw bedrijfslogo of initialen uniek onder de aandacht van uw bezoekers door het in schuim op te laten stijgen! Vanaf kilometers afstand te zien en onmiskenbaar uniek. Bring your logo up sky high!

“Nogmaals bedankt voor de mooie avond! Zijn heel blij dat je erbij was, want de foam figuren waren een eye-catcher en geweldig om ze zelf de lucht in te mogen laten.”

Ruud Moesbergen

NEMO Science Museum, Amsterdam (NL)

Wilt u graag meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

1 + 13 =