Wie zijn wij?

Westerbrink Media & Entertainment is gespecialiseerd in de professionele begeleiding en organisatie van evenementen, openingen en producties. Met meer dan 10 jaar ervaring in evenementen, special effects en event facilities denken we graag met u mee in de breedste zin van het woord. Van het volledig organiseren van uw evenement, tot het leveren van event support in de vorm van openingsacts, licht, geluid en video of zelfs beveiliging en EHBO’ers. We maken graag van uw event een geweldig evenement!

Sinds 2005 werkt Martijn Westerbrink met passie en gedrevenheid aan Westerbrink Media & Entertainment. Ontstaan uit de drang om te ‘leren ondernemen’ en evenementen neer te zetten waar mensen helemaal van onderste boven waren. Na het vrijwillig (mee)organiseren van een aantal succesvolle evenementen, is Martijn een eigen bedrijf gestart om dit op professionele wijze door te zetten.

Hij is al jaren actief in de evenementen wereld. Het begon allemaal met een kleine drive-in show en bestaat nu uit evenementen waar complete vrachtwagens vol apparatuur voor nodig zijn. De evenementen zijn gegroeid over de afgelopen jaren, net als de ervaring. Vanaf 2010 zijn meerdere samenwerkingen opgezet waardoor de producties nog groter en complexer werden. Na de overname van een bedrijf is ook het portfolio aan producten voor bedrijfsopeningen uitgebreid.

 

Het in 2012 opgezette eigen label voor kinderentertainment en spelverhuur “Diversio Kids Events’ is maart 2015 met succes verkocht aan Hamersma Verhuur uit Deventer. Voor alle kinderentertainment en spelverhuur kunt u terecht op de website van Diversio: Diversio Kids Events (Klik).

De ontwikkeling van nieuwe concepten is daar niet gestopt. Foam Visuals werd geintroduceerd en in 2019 ook nog de nieuwe food truck Fun Food Festival. Martijn heeft en houdt passie voor het organiseren van evenementen waar mensen verbaasd van raken. Maar de absolute drijfveer voor Martijn is het organiseren van momenten waarop mensen elkaar ontmoeten. Momenten waarop lol wordt beleefd, kennis wordt gedeeld of samen nagedacht wordt over vernieuwende ideeën.

Door een nieuwe aanstelling is het aanbod van producten en evenementen sinds 2020 aangepast en wordt op dit moment alleen het Fun Food Festival nog aangeboden. Neem contact met ons op voor vragen en verzoeken. We staan u graag te woord.