Evenementen
Het perfecte evenement voor u en uw gasten?

20 jaar ervaring in evenementen

Oprichter en eigenaar van Westerbrink Media & Entertainment, Martijn Westerbrink, heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de professionele begeleiding en organisatie van evenementen. Naast diverse opleidingen en certificaten in event management heeft hij een portfolio van honderden evenementen in Nederland en daarbuiten die hij begeleid of geadviseerd heeft. Van kleine opening tot grote shows voor duizenden bezoekers.

Sinds 2005 werkt Martijn Westerbrink met passie en gedrevenheid aan Westerbrink Media & Entertainment. Ontstaan uit de drang om te ‘leren ondernemen’ en evenementen neer te zetten waar mensen helemaal van onderste boven waren. Vanaf 2010 zijn meerdere samenwerkingen opgezet waardoor de producties nog groter en complexer werden.

succesvolle evenementen

Evenementen van groot tot klein, ze zijn voor de gast allemaal even belangrijk.

Vanaf 2020 is vanwege de functie als directeur bij Evenementenbureau dEVENTer in Deventer, het actieve evenementmanagementdeel van Westerbrink Media & Entertainment gestopt. In de functie van directeur geeft Martijn leiding aan een team enthousiaste professionals die jaarlijks meerdere stadsevenementen organiseren voor meer dan 100.000 bezoekers per evenement. Martijn geeft nog steeds graag advies aan organisatoren en eventmanagers over evenementen en complexe situaties. Daarbij speciliseerd hij zich steeds meer in ‘Event Design’, de stap vóór de daadwerkelijke organisatie van het evenement.

 

Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen het regelen van de koffie, stoelen en beamer. Zowel bij grote als kleine evenementen draait het uiteindelijk om de gewenste impact. Waar laat je je bezoekers/gasten mee naar huis gaan? En dan bedoelen we niet de Goodiebag. Wat nemen ze inhoudelijk mee van het evenement. Wat wil je dat ze gaan doen, laten of nooit meer vergeten?

 

Door antwoord te geven op deze, en nog veel meer vragen, voorafgaand aan het evenement ben je bezig met het daadwerkelijk ontwerpen en uittekenen van het evenement. Als het doel en de impact duidelijk is kan gewerkt worden aan de manieren om die impact zo maximaal mogelijk te bereiken bij de bezoekers van het evenement. It’s always by design!

Enthousiast geworden of wilt u meer weten? Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

5 + 15 =