Diversio Kids Events

De afgelopen jaren is Westerbrink Media & Entertainment sterk gegroeid door alle activiteiten rondom kinderentertainment. Van klein tot groot, en van popcorn tot springkussen, alles was in huis. In het voorjaar van 2015 is deze succesvolle tak verkocht aan Hamersma Verhuur uit Deventer onder de eigen naam: Diversio Kids Events. Hamersma heeft nu een enorm uitgebreid assortiment met springkussens, spelkussen, zeskamp spellen en kinderentertainment.

Uiteraard blijft het gewoon mogelijk om via Westerbrink Media & Entertainment diverse activiteiten voor kinderen te boeken. Wij voorzien nog steeds evenementen ┬ávan leuke activiteiten voor jong en oud, de kans is alleen groot dat u de mensen van Hamersma de spellen of springkussens ziet komen bezorgen. Samen met Hamersma Verhuur zal de komende tijd ook verder worden doorgewerkt aan het ontwikkelen van het ‘Speelplein’. Dit moet een vast concept worden waarbij u kunt kiezen uit diverse opties en voor 1 vast bedrag voorzien bent van een compleet speelplein voor de kinderen. Zo is uw evenementen in 1x voorzien van een mooi speelplek. Alles wordt opgebouwd, geinstalleerd en ook weer voor u opgehaald. U heeft er geen omkijken naar.

Kijk voor alle specifieke activiteiten, spel- en springkussens en spelmateriaal op www.diversio.nl of neem rechtstreeks contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Diversio_001