Promotie

Uw bedrijf of product spectaculair promoten? Westerbrink Media & Entertainment verzorgd op allerlei niveaus promotionele activiteiten. Van de spectaculaire (her)opening van uw bedrijf, opendag of productpresentatie tot uitdeel acties aan voorbijgangers en vermaak voor de allerjongsten.

Met reeds vele jaren ervaring maken wij gebruik van ballonnen in allerlei toepassingen om uw bedrijf of organisatie op een spectaculaire wijze onder de aandacht te brengen van uw publiek. Ballonwanden, pilaren en kegels behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Uw bedrijfsnaam en logo overal terug vinden? Bij het gebruik van inflatables voor uw opening, product- of beurspresentaties met uw naam en logo is dit niet te missen voor elke voorbijganger. Wij adviseren u graag in op maat gemaakte items, bedrukt met uw eigen logo!
Durft u groter te denken dan uw eigen pand? Met spectaculaire zoeklichten, prachtige laserstralen en gobo-projecties veranderen wij de buitenkant van uw pand in één groot theaterdoek. Teksten, logo’s, animaties en video’s worden allemaal op uw eigen pand getoond. Een compleet verzorgde lichtshow verandert elke locatie in een adembenemend spektakel wat een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw relaties, klanten en collega’s.

Uw logo in schuim..

Uw logo in schuim..