Lasershows
Wij nemen u graag mee in de wereld van adembenemende lasers, spectaculaire tunnels en ongelofelijke illusies.. De wereld van lasershows!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn lasershows niet alleen voorbehouden aan grote dance evenementen. Onze programmeurs kunnen uw bedrijfslogo, slogan of kenmerk omzetten in laser-vectors en verwerken in een lasershow. Absoluut uniek als openingshandeling of als sponsor event. Zelfs voor product presentaties, het tonen van een nieuw logo of het spectaculair inwijden van een nieuw gebouw kan een laser show worden ingezet.

Wij maken gebruik van alleen hoogstaande laserprojectoren die des gewenst animatie’s, teksten, reclame slogans of logo’s kunnen projecteren op gebouwen of muren. Uiteraard bieden wij ook het volledige scala aan water, nevel, rook en projectie schermen om uw lasershow helemaal tot in de puntjes te verzorgen.

 

Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken!
Maak uw show extra uniek en compleet door de Laser Illusion Show te boeken. Een show vol lasereffecten en magische illusies! Hier wordt zeker nog lang over doorgesproken.