Dome tenten

Opzoek naar een nieuwe manier van van GROOTS presenteren? Dan bent u opzoek naar een DOME-Tent!

Een dome tent is een opblaasbare tent, die super snel en op elke locatie kan worden opgezet. Binnen 60minuten staat er een tent van 10..15..20.. of meer meters doorsnee. De dome tenten, ook wel “INFLATABLE DOMES” genoemd worden gebruikt voor muziek evenementen, exposities, lezingen, productpresentaties, bedrijfspresentaties, beursdoeleinden, audities op locatie en mobiele shows. Maar natuurlijk ook voor evenementen of acties waar u de tent voor wilt gebruiken.

Dome tenten zijn een absolute eye catcher, met enorme uitstraling. De professionele tenten leveren wij indien gewenst compleet ingericht met vloer, interieur, stoel, licht en geluidsinstallaties. Organiseer uw bedrijfsfeest, evenement of presentatie op de plek die u altijd al wilde maar nooit mogelijk was.. de Dome tent is overal te plaatsen!

Een spectaculaire tent nodig maar minder ruimte beschikbaar? Dan is een X-Dome een goede optie!
Neem contact met ons op voor meer informatie, foto’s en prijzen.

WesterbrinkMediaenEntertainment5

X-Domes, all weather proof en absoluut uniek! 
X-Domes zijn dome tenten met een aluminium frame waardoor deze tenten super duurzaam en sterk zijn, maar toch overal geplaatst kunnen worden. De tenten zijn licht van gewicht en makkelijke te plaatsen op elke evenement. Het is mogelijk de zijkanten van de domes geheel af te sluiten met dichte wanden, wanden met vensters of wanden met deuren. Uiteraard allemaal van het zelfde kwalitatieve materiaal!

De frames zijn dermate sterk dat er tot 400kg aan materiaal aan het frams bevestigd mag worden. Zo kunt u bijvoorbeeld zeer gemakkelijk licht, geluid en schermen verwerken in de tent! Ook kunnen de tenten gemakkelijk worden voorzien van verschillende reclame uitingen! Ideaal voor elk evenement, en zeer scherp in prijs (6x6meter al vanaf € 600.00 per dag).