Drone shows

NIEUW! – Drone shows als alternatief voor traditioneel vuurwerk, een bedrijfsopening of product lancering. WME levert een spectaculaire (3D) lichtshow van drones.

Maak uw evenement uniek en onvergetelijk met een drone show van Westerbrink Media & Entertainment. Of u nu een alternatief zoekt voor traditioneel vuurwerk, een bedrijfsevenement plant of een nieuw product lanceert, wij leveren een spectaculaire en onvergetelijke (3D) lichtshow door middel van drones.

Onze grafische 3D specialisten ontwerpen samen met u de gewenste teksten, logo’s en animaties om de drone show specifiek voor uw bedrijf of organisatie te specialiseren. Door het gebruik van state-of-the-art technieken is het mogelijke de gehele show voorafgaand op een computer scherm te laten zien, voordat we beginnen met de daadwerkelijke uitvoer en implementatie.

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die elke show tot een unieke belevenis maken, perfect aansluitend bij uw wensen. De speciaal ontwikkelde show drones bevatten superheldere RGBW-LED‘s, en zijn specifiek gebouwd voor alle weersomstandigheden.

Ons team draagt zorg voor alle stappen om te komen tot een perfecte drone-show, en ondersteund ook bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook onderdelen zoals de perfect passende muziek, om de show compleet te maken, en het aanbieden van additionele services zoals video-opnamen, publieksbegeleiding en aanvullende licht- en geluidsinstallaties behoren tot de mogelijkheden. Als one-stop-shop begeleiden wij graag het volledige traject als adviseur, implementatiepartner of projectmanager(s).

Onderstaande videos zijn shows van collega bedrijven in China. Zij verzorgden soortgelijke shows voor Oud&Nieuw en special evenementen. Deze videos zijn ter inspiratie en zijn geen eigen shows.

Amazing drone show in China

Copy right and ownership by China Vision. Platform: Youtube

Marina Bay Countdown 2020 – Amazingly Fantastic Drone Show

Copy right and ownership by ‘Let’s Dance’. Platform: Youtube

Wilt u graag meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

11 + 5 =